پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

تکذیب سه‌نرخی شدن بنزین: هیچ سناریویی روی میز نیست

تکذیب سه‌نرخی شدن بنزین: هیچ سناریویی روی میز نیست  مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران درباره سه نرخی کردن قیمت بنزین گفت: سناریویی روی میز نیست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 10
کد خبر: ۲۷۷۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمدصادق عظیمی‌فر، معاون وزیر نفت در جمع خبرنگاران در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی درباره توسعه ظرفیت صنعت پالایش و رفع ناترازی بنزین اظهار کرد: به دلیل آنکه صنعت پالایش، سرمایه‌بر است، اگر بتوانیم هر چه بیشتر از ظرفیت پالایشگاه‌های کوچک استفاده کنیم، قاعدتا سرمایه‌های بیشتری جذب می‌شود. ازاین‌رو طرحی کوچک در منطقه سیراف با ظرفیت 60 هزار بشکه در روز به بهره‌برداری می‌رسد که با توجه به اینکه واحدهای فرآیندی کیفی‌سازی نیز دارد، می‌تواند به ناترازی بنزین کمک کند. سال آینده نیز یکی دیگر از این پالایشگاه‌های 60 هزار بشکه‌ای به بهره‌برداری می‌رسد.

وی درباره مجموعه‌های مینی‌ریفاینری‌ها کشور نیز از تدوین شیوه‌نامه‌ای مشترک با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و معاونت برنامه‌ریزی وزارت نفت برای ساماندهی مینی‌ریفاینری‌ها خبر داد و افزود: امیدواریم این شیوه‌نامه به‌منظور استفاده هدفمند از ظرفیت این مجموعه‌ها در سال‌جاری عملیاتی می‌شود.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران درباره سه نرخی کردن قیمت بنزین تصریح کرد: سناریویی روی میز نیست.

عظیمی‌فر با اشاره به موضوع قاچاق فرآورده از پالایشگاه‌ها، با اشاره به اینکه در کشور 10 پالایشگاه اصلی فعال داریم که با ظرفیت روزانه 2.4 میلیون بشکه فعالیت می‌کنند و تمامی فرآورده‌ها را با قیمت‌های بین‌المللی به وزارت نفت تحویل می‌دهند، افزود: قیمت قاچاق هم‌اکنون به‌دلیل هزینه‌های حمل‌ونقل، پایین‌تر از قیمت فوب است؛ آیا منطقی است که پالایشگاه‌ها اقدام به قاچاق فرآورده کنند؟! افزون بر این، با وجود سیستم‌های دقیق اندازه‌گیری در خروجی پالایشگاه‌ها و نظارت اداره کل صادرات و مبادلات نفتی بر این فرآیند، احتمال هرگونه تخلف منتفی است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره واردات بنزین سوپر با بیان اینکه خوشبختانه بعد از پیگیری‌های انجام شده، نشست‌های هیئت مقررات‌زدایی در وزارت اقتصاد برگزار شد و شیوه‌ نامه‌ای که در بهمن پارسال به وزارت اقتصاد ارائه شده بود، اصلاح شد، گفت: انتظار می‌رود در آینده نزدیک مصوبه هیئت مقررات‌زدایی صادر شود و امکان صدور مجوز برای واردکننده‌ها و توزیع‌کنندگان بنزین سوپر در درگاه ملی مجوزها فراهم شود، با فعالان بخش خصوصی نیز که در این نمایشگاه صحبت شد، از این اقدام استقبال کرده‌اند؛ قیمت بنزین وارداتی نیز متناسب با هزینه‌ها است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به طرح‌های کیفی‌سازی در پالایشگاه‌های کشور گفت: در پالایشگاه شیراز، تمامی نفت‌گاز تولیدی اکنون مطابق با استاندارد یورو 5 تولید می‌شود و این موفقیت حاصل سرمایه‌گذاری و نوسازی در واحدهای عملیاتی این پالایشگاه است. با توجه به پیشرفت طرح کیفی‌سازی بنزین در پالایشگاه تهران نیز برآورد می‌شود که ان‌شاءالله تا پایان امسال به بهره‌برداری کامل برسد./تسنیم

کلمات کلیدی: بنزین قیمت بنزین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار